Er du en kunnskapsrik og nysgjerrig analytiker som er klar for utfordrende og varierte arbeidsoppgaver hos Ontogeny Group?

Har du gründerinstinkter og samtidig ambisjoner om å jobbe i skjæringspunktet mellom management consulting, corporate finance og ventureinvesteringer? Da kan kanskje Ontogeny være noe for deg!

Hvem er vi?

Vi er et relativt nystartet selskap som arbeider med topplederrådgivning, corporate finance og investeringer. Ambisjonen er å være en partner for selskaper i vekst og utvikling. Ontogeny vokser og består i dag av erfarne toppledere og konsulentpartnere samt talentfulle analytikere og konsulenter. Vi har en uformell arbeidsstil, stor arbeidskapasitet og brenner for å få Ontogeny til å bli det beste stedet å jobbe for unge mennesker som virkelig vil noe. Forskning viser at de beste selskapene er de som setter de ansatte – og ikke kunden – først. Og vi skal bli blant de beste.

Vil du være med på reisen?

Den rette kandidaten vil få stort ansvar tidlig, og vil arbeide med mange ulike og utfordrende oppgaver sammen med store og små kunder i privat og offentlig sektor samt våre lovende porteføljeselskaper. Vi kan tilby en svært god læringsarena, hvor du fra tidlig av får tilliten til og gleden av å løse krevende og varierte arbeidsoppgaver. Du vil fra første dag av ha store påvirkningsmuligheter.

Du kommer ikke til et stort system hvor alle prosesser er velsmurte, men du får en unik mulighet til å være med og forme hvordan vi skal ha det, og slipper mye av det rutinepregede arbeidet et stort selskap vil bære mer preg av. 

Hvem tror vi kan trives og lykkes hos oss? 

Du er nok sterk faglig, men må ikke ha all verdens erfaring

 • Du har etter all sannsynlighet gjort det svært godt på dine masterstudier
 • Du har sannsynligvis studert «business» i hele eller deler av studiet ditt, men kan gjerne ha en annen fagbakgrunn også
 • Du har kanskje noe relevant arbeidserfaring, men trenger ikke nødvendigvis ha det

Du må ha den rette holdningen og være ambisiøs

 • Du liker å «knekke nøtter», og trives med analytisk arbeid, men må ikke være redd for å presentere for kunder – det er de vi lever av
 • Du er som en svamp når det gjelder ny kunnskap og liker å bli kastet ut på dypt vann, men har også gode støttespillere internt til å bidra når det blir for dypt
 • Du trives med å arbeide sammen med andre, men kan også jobbe selvstendig
 • Du har bra «motor» og vet forskjellen på «good» og «great»
 • Du anser deg selv som vitebegjærlig, nysgjerrig og omgjengelig

Den som vil kunne passe hos oss er nok også attraktiv for mange andre spennende miljøer. Så hvorfor skal du vurdere å jobbe hos oss? 

 • Du får ikke et strømlinjeformet utviklingsprogram med toukers opphold på et fancy kurssted i California, men du får en unik mulighet til å jobbe svært tett sammen med personer som har bred erfaring fra topplederposisjoner i store selskaper og partnerroller i ledende konsulentvirksomheter. Du kommer til å lære hvordan business faktisk fungerer i praksis – i høyt tempo
 • Du blir ikke primært en fagekspert på ett begrenset område, men du får muligheten til å arbeide med svært ulike problemstillinger i mange typer virksomheter innen både privat og offentlig sektor, og får raskt en breddekompetanse som få andre arbeidsgivere kan gi deg.
 • Du får ikke markedets beste tilbud av diverse frynsegoder, men du vil etter hvert få muligheter til å få eierandeler i både eget selskap og i porteføljeselskaper.

Hvis dette høres spennende ut så gleder vi oss til å høre fra deg! Hvis du blir nysgjerrig på å vite mer om oss, og tror du har det vi trenger, så tar vi svært gjerne en uforpliktende prat med deg – det er bare å ringe Bjørn Harald (405 64 040) eller Rolf (911 98 815).

Send søknad med CV, søknadsbrev og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning.


Kategori: Management consulting
Heltid/Deltid: Heltid
Lokasjon: Oslo

Søk på denne stillingen

Slipp filer her eller trykk for å laste oppMaksimal filstørrelse 128 MB.
Tillatte filtype(r): .pdf, .doc, .docx
Slipp filer her eller trykk for å laste oppMaksimal filstørrelse 128 MB.
Tillatte filtype(r): .pdf, .doc, .docx
Slipp filer her eller trykk for å laste oppDu kan laste opp opptil 2 filer, 128 MB per fil.
Tillatte filtype(r): .pdf, .doc, .docx