Vi har for øyeblikket ingen stillinger utlyst for Associate eller Consultant, men dersom du er interessert i lære mer om oss, vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss direkte for en uforpliktende prat, eller send oss en åpen søknad her, så tar vi kontakt med deg.

Er du kunnskapsrik og nysgjerrig, og klar for utfordrende og varierte arbeidsoppgaver hos Ontogeny Group?

Er du sterk faglig, har høye ambisjoner og et ønske om å jobbe i skjæringspunktet mellom management consulting, corporate finance og venture-investeringer? Da kan kanskje Ontogeny være noe for deg! 

Hvem er vi?

Vi er et selskap i vekst som arbeider med management consulting, corporate finance og investeringer. Ambisjonen er å være en partner over tid for selskaper i vekst og utvikling. Ontogeny består av erfarne toppledere og konsulentpartnere samt talentfulle konsulenter. Vi har en uformell arbeidsstil, stor arbeidskapasitet og brenner for å få Ontogeny til å bli det beste stedet å jobbe for unge mennesker som virkelig vil noe.  

Vil du være med på reisen?

Den rette kandidaten vil få stort ansvar tidlig, og vil arbeide med mange ulike og utfordrende oppgaver sammen med store og små kunder i privat og offentlig sektor samt våre lovende porteføljeselskaper. Vi kan tilby en svært god læringsarena hvor du blir eksponert for en sjelden stor bredde i arbeidsoppgaver. Fra tidlig av får du tilliten til og gleden av å løse krevende og varierte problemer. Som et mindre selskap er hver eneste ansatt helt kritisk for oss, og du vil ha store påvirkningsmuligheter fra første dag.  

Du kommer ikke til et stort system hvor alle prosesser er velsmurte, men du får en unik mulighet til å være med og forme hvordan vi skal ha det, og slipper mye av det rutinepregede arbeidet et stort selskap vil bære mer preg av. 

Hvem tror vi kan trives og lykkes hos oss? 

Du er nok sterk faglig, men må ikke ha all verdens erfaring

 • Du har etter all sannsynlighet gjort det svært godt på dine masterstudier
 • Du har sannsynligvis studert «business» i hele eller deler av studiet ditt, men kan gjerne ha en annen fagbakgrunn også
 • Du har kanskje noe relevant arbeidserfaring, men trenger ikke nødvendigvis ha det

Du må ha den rette holdningen og være ambisiøs

 • Du liker å «knekke nøtter», trives med analytisk arbeid, og har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner 
 • Du er som en svamp når det gjelder ny kunnskap og liker å bli kastet ut på dypt vann, men har også gode støttespillere internt til å bidra når det blir for dypt
 • Du trives med å arbeide sammen med andre, men kan også jobbe selvstendig
 • Du vet forskjellen på «good» og «great»
 • Du anser deg selv som nysgjerrig og omgjengelig

Den som vil kunne passe hos oss er helt sikkert også attraktiv for mange andre spennende miljøer. Så hvorfor skal du vurdere å jobbe hos oss? 

 • Du får en unik mulighet til å jobbe svært tett sammen med personer som har bred erfaring fra topplederposisjoner i store selskaper og partnerroller i ledende konsulentvirksomheter. Du kommer til å lære hvordan business faktisk fungerer i praksis – i høyt tempo 
 • Du får muligheten til å arbeide med svært ulike problemstillinger i mange typer virksomheter innen både privat og offentlig sektor, og får raskt en breddekompetanse som få andre arbeidsgivere kan gi deg 
 • Du tilbys konkurransedyktig betingelser, og gis i tillegg muligheten til å investere i våre porteføljeselskaper 

Hvis dette høres spennende ut så gleder vi oss til å høre fra deg! Hvis du blir nysgjerrig på å vite mer om oss, så tar vi svært gjerne en uforpliktende prat med deg – det er bare å ringe Bjørn Harald (405 64 040).

Send søknad med CV, søknadsbrev og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning.


Kategori: Management consulting
Heltid/Deltid: Heltid
Lokasjon: Oslo

Søk på denne stillingen

Slipp filer her eller trykk for å laste oppMaksimal filstørrelse 128 MB.
Tillatte filtype(r): .pdf, .doc, .docx
Slipp filer her eller trykk for å laste oppMaksimal filstørrelse 128 MB.
Tillatte filtype(r): .pdf, .doc, .docx
Slipp filer her eller trykk for å laste oppDu kan laste opp opptil 2 filer, 128 MB per fil.
Tillatte filtype(r): .pdf, .doc, .docx