Ontogeny Group er på utkikk etter en Manager eller Partner til vårt team.

Har du minst fem års erfaring, med bakgrunn fra konsulentbransjen eller prosjektrelatert virksomhet? Har du gründerinstinkter og samtidig ambisjoner om å jobbe i skjæringspunktet mellom management consulting, corporate finance og ventureinvesteringer?

Hvem er Ontogeny?

Ontogeny arbeider med topplederrådgivning, corporate finance og investeringer, de er en partner for selskaper i vekst og utvikling. Ontogeny vokser og består i dag av erfarne toppledere og konsulentpartnere samt talentfulle analytikere og konsulenter. De har en uformell arbeidsstil, stor arbeidskapasitet og brenner for å få selskapet til å bli det beste stedet å jobbe for mennesker som virkelig vil lykkes. Forskning viser at de beste selskapene er de som setter de ansatte – og ikke kunden – først. Og Ontogeny skal bli blant de beste.

Vil du være med på reisen?

Den rette kandidaten vil arbeide med mange ulike og utfordrende oppgaver sammen med store og små kunder i privat og offentlig sektor samt lovende porteføljeselskaper.

Hos Ontogeny jobber du ikke med rutinepregede arbeidsoppgaver, noe et stort selskap vil bære mer preg av. Du kommer ikke til et stort system hvor alle prosesser er velsmurte, men du vil få en unik mulighet til å være med på å forme arbeidshverdagen og selskapet.

Hvem tror vi kan trives og lykkes hos Ontogeny?

Du har lyktes godt i dine tidligere konsulent- eller prosjektroller

 • Du har erfaring med å lede og drive større prosjekter som rådgiver eller internt i en virksomhet
 • Du har etter all sannsynlighet gjort det svært godt på dine masterstudier
 • Du har sannsynligvis studert «business» i hele eller deler av studiet ditt, men kan gjerne ha en annen fagbakgrunn

Du har «salgsinstinkter» og er komfortabel med å utvikle kunderelasjoner

 • Du trives med å ta ansvar for å pleie og utvikle eksisterende og nye kunderelasjoner
 • Du evner å se mersalgs- og nysalgsmuligheter hos eksisterende og nye kunder
 • Du er komfortabel med å ta ansvar for den kommersielle delen av et kundeforhold

Du må ha den rette holdningen og være ambisiøs

 • Du liker å «knekke nøtter», og trives med analytisk arbeid
 • Du er som en svamp når det gjelder ny kunnskap og liker å bli kastet ut på dypt vann, men har også gode støttespillere internt til å bidra når det blir for dypt
 • Du trives med å arbeide sammen med andre, men kan også jobbe selvstendig
 • Du har bra «motor» og vet forskjellen på «good» og «great»
 • Du anser deg selv som vitebegjærlig, nysgjerrig og omgjengelig

Den vi ser etter er nok også attraktiv for mange andre spennende miljøer. Så hvorfor skal du vurdere å jobbe akkurat her?

 • Du får ikke et strømlinjeformet utviklingsprogram, men du får en unik mulighet til å jobbe svært tett sammen med personer som har bred erfaring fra topplederposisjoner i store selskaper og partnerroller i ledende konsulentvirksomheter.
 • Du blir ikke primært en fagekspert på ett begrenset område i en spisset konsulentavdeling, men du får muligheten til å arbeide med svært ulike problemstillinger i mange typer virksomheter innen både privat og offentlig sektor, etter hva du ønsker å fokusere på.
 • Du blir ikke målt på individuelt nivå gjennom klassiske KPI-er som salg og faktureringsgrad. Ontogeny setter kvalitet øverst på prioriteringslisten – gjennom kvalitet oppstår gode resultater på både individ- og selskapsnivå.
 • Du blir ikke overlatt til deg selv, men vil komme inn i et team bestående av høytpresterende kolleger med sterkt ønske om å lykkes. Mange av våre ansatte er tidligere toppidrettsutøvere og det skaper et unikt miljø som kombinerer høye ambisjoner og lagspill, uten spisse albuer. Teamet bruker hverandre kollektivt til å løfte hverandre til nye høyder.
 • Du vil etter hvert få muligheter for eierandeler, både i eget selskap og porteføljeselskaper.
 • Hvis dette høres spennende ut så gleder vi oss til å høre fra deg! Send oss søknad med CV, søknadsbrev og karakterutskrifter fra høyere utdanning. Du kan også ta kontakt med Bjørn Harald (405 64 040) eller Rolf (911 98 815) for en uforpliktende prat.

Kategori: Management consulting
Heltid/Deltid: Heltid
Lokasjon: Oslo

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx